Sushilize – cea mai trendy petrecere la care poti sa participi

16 noiembrie 2016 | Noutati

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs

Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze – SUSHI.

sushilize (1)
Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna pe fundal, ia nastere ceea ce se numeste “Sushilize(v)= to socialize over sushi@Chefs”.

Joi, 17 noiembrie de la 19:30, Chefs Experience te invita la lansarea celui mai nou concept de petrecere ce imbina socializarea cu muzica buna mixata de un DJ, invitati speciali – Chefii din Rusia, Sasha& Natasha, Sushi – gustul inegalabil al preparatelor japoneze, si cei mai stylish oameni. Si cum petrecerile sunt o ocazie excelenta de socializare, Sushilize este cel mai bun motiv sa iesi cu prietenii.

Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi cu creveti, somon, ton sau Gunkan cu Caviar Rosu, Tobiko, Spicy Salmon si multe alte preparate de acest gen, pregatite cu ingrediente proaspete de prima clasa. Odata incercate, va veti dori sa descoperiti noi si noi arome, combinatii de ingrediente si sa va lasati cuceriti de maiestria bucatarilor.

sushilize (4) sushilize (2)

In plus, pe 17 noiembrie, de la ora 19:30, esti asteptat, din partea casei, cu shot-uri cu vodka, Tabasco si carne de midii si shot-uri cu vodka si inghetata de caviar.

Te invitam sa descoperi si sa devii parte a acestei povesti, participand la ‘SUSHILIZE’ sau pur si simplu, sa iti faci timp, in orice zi, incepand de joi, sa vizitezi restaurantul de pe Floreasca nr.55 pentru a te bucura de aceste preparate deosebite.

Pentru rezervari si detalii, va invitam aici.

sushilize (3)

P.S: Daca nu reusesti sa ajungi la prima editie, nu-i nimic! Poti sa-ti faci o rezervare pentru urmatoarul eveniment cu sushi, care are loc joi, 1 decembrie, de la ora 19:30.