Un restaurant ofera 10.000 de dolari celor care-si numesc copilul…

9 iulie 2015 | Noutati

…Quinoa. Lantul american de restaurante BJ Restaurant & Brewhouse a introdus in meniu un fel de mancare pe baza de quinoa: Quinoa Bowls. Pentru a promova acest lucru, a lansat o campanie in care ofera 10.000 de dolari cuplurilor care-si numesc copilul Quinoa.

Exista si o mica steluta atasata la suma de 10.000 de dolari: suma de bani nu vine cash, ci in produse BJ Restaurant. Adica, iti botezi copilul Quinoa si intreaga familie va manca doar de la acest restaurant… probabil doar quinoa. Cam trist sa te cheme Quinoa si sa mananci toata viata doar quinoa.

 

BJ Restaurant & Brewhouse // Sursa foto: theadventureoflivingblog.com
BJ Restaurant & Brewhouse // Sursa foto: theadventureoflivingblog.com

Daca quinoa este un aliment foarte sanatos, campania aceasta nu prea este. Ganditi-va doar cum ar fi sa porti acest nume: Quinoa.

In orice caz, aceasta campanie ne-a facut sa ne gandim cum ar fi daca restaurante din Bucuresti ar face astfel de campanii, in care sa ofere sume mari de bani celor care-si numesc copilul dupa numele restaurantului. Iata cum ar suna cateva exemple, bineinteles, le asteptam si pe ale voastre:

– Divana,  o combinatie intre Ivana si Divan.

Biutiful… hm, n-ar suna chiar rau: Popescu Biutiful.

Amada sau Amadă.

Vacamuuu ar fi o pedeapsa cam prea sadica.

– Nicoreta, de la Nicoresti.

Goccia n-ar fi chiar rau, mai ales ca in italiana inseamna Picatura.

Qian Bao ar atrage putin atentia, mai alesc daca e urmat si de un al doilea nume ca Ion sau Gheorghe. Imaginati-va doar cum ar suna: Gheorghe Qian Bao Popescu.