Very late breakfast – pentru dimineti tarzii

9 februarie 2015 | Noutati

Duminica nici alarma nu mai suna. Si daca suna, e ignorata. De aceea, un late breakfast e mai mult decat binevenit duminica, atunci cand diminetile tarzii trebuie sarbatorite cu mancare buna si cafea. Un loc din Bucuresti care da startul unor dimineti tarzii este Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55 care crede cu tarie in urmatorul citat:

 “One should not attend even the end of the world without a good breakfast.”- Robert A. Heinlein, `Friday`

mic dejun chefs

Astfel au inventat acest late breakfast pe care il descriu asa:

Sunt suficiente zilele saptamanii, in care participam la o cursa nebuna intre serviciu, intalniri, sala, cumparaturi s.a.m.d. Meritam ca ziua de duminica sa ne linistim, sa ne trezim tarziu, sa ne intalnim la povesti cu prietenii sau familia si sa ne bucuram de o selectie a celor mai delicioase preparate servite la micul dejun, la nivel international.

Pentru ca micile bucurii conteaza, Chefs Experience te asteapta la Very Late Breakfast, duminica de la 11.00 la 17:00. Omlete pufoase in combinatii savuroase, iaurturi cu fulgi de ovaz si fructe proaspete, mini croissante fragede, precum si multe alte delicii, impreuna cu o atmosfera relaxanta, promit sa iti aduca momente de calitate, dupa care sa tanjesti toata saptamana.

Meniul de mic-dejun tarziu numara urmatoarele:

late breakfast

Detalii despre eveniment gasiti aici.