#AcasăLaSimbio e acasă la tine

6 aprilie 2020 | Locuri cool

Îți e dor de preparatele minunate de la Simbio? Chiar dacă deocamdată nu mai putem merge #AcasăLaSimbio, vin ei la casa fiecăruia dintre noi. Și nu vin cu mâna goală, ci cu tot ce au mai gustos și mai bun!

#AcasăLaSimbio imagine de ansamblu din restaurant Simbio, cu mai multe mese de lemn, o canapea lunga verde, pereti alba si o soba
Foto: Simbio

Eram obișnuiți ca în această perioadă a anului să ne petrecem măcar câte o după-amiază leneșă, în tihnă, în grădina cu gutui de la Simbio. Anul acesta, în schimb, nu ne mai putem bucura momentan de acest lucru și nici nu mai putem lua masa în oraș.

Trecem cu toții printr-o perioadă pentru care nu eram pregătiți, iar micile plăceri, cum sunt clătitele pufoase sau cafeaua savurată afară, s-au mutat înăuntru. Pentru că #stămacasă, lucru pe care te sfătuim și pe tine să-l faci!

Când #AcasăLaSimbio e chiar casa ta

Pentru că schimbarea cere adaptare, cei de la Simbio s-au mișcat rapid și oferă acum mai multe opțiuni prin care poți comanda mâncare acasă. În acest fel te poți bucura în continuare de preparatele preferate de #acasălaSimbio, și contribui în același timp la susținerea unui business local.

Comenzile se pot face telefonic, la 0756 746 246 pentru ridicare sau livrare efectuată de ei la prânz și cină (plata prin transfer bancar), sau se poate comanda de pe Uber Eats, Glovo și mai nou de pe FoodPanda. Sunt opțiuni pentru toată lumea.

Te lăsăm să descoperi singur bunătățile din meniu, dar îți spunem totuși că supa de legume coapte și-a făcut din nou apariția în acesta, pentru că toți avem nevoie de ceva bun și cald, care să ne ofere un pic de confort în perioada aceasta.

Pe lângă preparatele din meniu, ne-am bucurat să aflăm că Simbio a renunțat la tacâmurile de unică folosință, pentru că schimbările mici de acest fel au un impact mare nu numai asupra cheltuielilor pe care trebuie să le gestioneze cu grijă în această perioadă, dar și asupra mediului înconjurător. Au păstrat caserolele biodegradabile, pentru că atunci când livrezi mai mult e importantă grija față de natură, dar și siguranța și felul în care preparatele ajung la consumator.

Așa că #staysafe, creează-ți și bucură-te de momente frumoase petrecute acasă, cu un vin bun și obrăjorii de vită delicioși de la Simbio. Noi mergem să plasăm o comandă!