Cele mai frumoase locuri pentru o cina romantica in Bucuresti

3 februarie 2016 | Locuri cool

Update: acesta este un articol din 2016. Verifică și recomandările noastre mai recente:


O cina romantica e intotdeauna o idee buna, fie ca vorbim de o prima intalnire sau de readucerea scanteii in relatiile cu poveste inceputa de ceva vreme. Lumanari, muzica potrivita care sa lase loc si dialogului, mancare buna si decor care sa inteteasca romantismul, ne-am gandit care sunt restaurantele din Bucuresti in care sa gasiti cateva dintre aceste elemente.

Asa am ajuns la lista de mai jos, cele mai frumoase restaurante din Bucuresti in care sa iesiti la o cina romantica. Asteptam si sugestiile voastre, pana atunci speram sa va fie de folos ideile noastre.

La Finca by Alioli

La Finca e un restaurant in care sa va simtiti ca si cand ati fi intr-o sera ascunsa intr-o padure. O constructie in care geamurile, lemnul si amplasarea ei va fac sa va simtiti ca intr-un hambar shabby chic. Luminitele dau efectul ala feeeric de sarbatoare, sursele de iluminat sunt discrete astfel incat sa creeze cadrul perfect pentru discutii profunde. La Finca e ideal pentru o cina romantica si veti avea parte si de mancare foarte buna, una din bucataria spaniola.

romantic la finca
sursa foto

Simbio

Simbio e un loc invadat de lumina, un bistro intr-o casa deosebita cu o arhitectura moderna si un interior in care s-a dat o intalnire furtunoasa intre nou si vechi. Simbio e perfect pentru intalniri romantice, muzica tine pasul cu tematica cinei, decorul e vesel si incita la discutii cat mai sincere si pasionale.

Bistroul Simbio in orasul vechi Bucuresti
sursa foto

Veranda Casa Frumoasa

Veranda Casa Frumoasa e un loc aparte, un loc elegant si rafinat pentru intalniri romantice deosebite. Lumina naturala invadeaza restaurantul prin geamurile mari, dar si prin acoperisul realizat tot din geam. Flori, lumanari, candelabre, toate elementele decorative creeaza cadrul si atmosfera perfecte pentru intalniri cu romantism.

romantic veranda 2
sursa foto

Isoletta

Isoletta e un restaurant superb in parcul Herastrau. Un lux fin este directia de design a acestui restaurant: surse de iluminat care par mici bile de artificii, decoruri sugestive pentru specialitatile casei, adica peste si fructe de mare, Isoletta e un loc luminos si frumos, ideal pentru intalniri romantice la care puteti savura preparate italienesti.

romantic isoletta
sursa foto

L’Atelier

L’Atelier e o alta oaza de eleganta, una situata aproape de Cismigiu, anexata unui hotel frumos. Restaurantul frantuzesc are un foisor acoperit, unul in care romantismul se simte-n aer. Design elegant, discret, fin, L’Atelier e un restaurant cu mancare buna, un local pentru intalniri rafinate in care puteti sa va impresionati foarte usor invitatul/ invitata la cina.

romantic atelier
sursa foto

Gargantua Inn the Park

Gargantua Inn the Park e un restaurant frumos in inima mare a unui parc mic. Aflat in Gradina Icoanei, Gargantua e un restaurant cu geamuri mari, astfel incat sa va simtiti mereu in mijlocul naturii. Gargantua e ca locul in care va puteti imagina ca sunteti la un picnic fancy in parc, doar ca sunteti de fapt la restaurant. La o intalnire romantica, desigur.

romantic gargantua
sursa foto

Voila

Voila e un bistro cu un design aparte: o casa primitoare cu un decor subtil, un design care sa nu-ti fure ochii, dar care sa-ti spuna cat mai simplu „bine ai venit”. Voila e foarte french, e foarte mult despre mancare si vin, iar seara luminile de pe masa muta butonul romantismului pe „ON”.

romantic voila 2
sursa foto

Fior di Poesia 

Fior di Poesia e un restaurant cu un decor parca rupt din campurile cu lavanda. Restaurantul italian a folosit mult lemn si culori calde ca sa creeze spatiul perfect care sa aminteasca de un bistro pitoresc dintr-un roadtrip prin bella Italia. Iar asta clar se traduce printr-o intalnire romantica reusita.

romantic fior di poesia
sursa foto

La Samuelle 

La Samuelle e un loc colorat, vesel, cu mancare creativa si buna. Un pic diferit de alegerile de mai sus, Samuelle e restaurantul potrivit pentru intalniri romantice mai prietenoase, genul intalnirilor mai destinse in care factorii „necunoscut” si „first date” nu prea au ce cauta.

romantic samuelle
sursa foto

Si, voi in ce locuri iesiti la cina cand aveti o intalnire romantica?