Isabelle Legeron, invitata de onoare la Cluj

16 octombrie 2013 | Noutati

MASTER of WINE & ACOUSTIC SENSATIONS

Cluj Napoca, 25 octombrie, Hotel Golden Tulip

Master of WineVINDEVIE si Hotel Golden Tulip va invita la cel mai important eveniment dedicat vinurilor de calitate din aceasta toamna! MASTER of WINE&ACOUSTIC SENSATIONS va avea loc in Cluj-Napoca pe 25 octombrie 2013 la Golden Tulip Ana Dome si va fi sustinut de Isabelle Legeron, Master of Wine din Londra. Isabelle Legeron este singura femeie din Franta ce poseda aceasta prestigioasa diploma.

Cei prezenti vor avea parte de experiente senzoriale de exceptie, gustative si auditive, pentru o noua perceptie a vinurilor de calitate. Un prim pahar cu vin de la VINDEVIE va intampina drept bun-venit participanti. Isabelle Legeron MW va insufleti un Masterclass, un Tasting interactiv cu 5 vinuri de la VINDEVIE, urmat de un concert live acustic de senzatie, marca David&Six Martini Band. Un Buffet gourmand al restaurantului Novem, branzeturile celor de la Torockoi, delicatesele artizanale ale Il Norcino di Famiglia va fi oferit participantilor. Pentru a putea intra mai usor in ritmul muzicii acustice, vor primi din partea noastra, dupa degustare, in plus, un pahar cu vin. Și un final dulce cu macarons de Paris de la Delices et Gourmandises de France!

Informatii si rezervari la 0744.240.006, 0758.063.971, 0264.545.000. Bilete pe www.vindevie.ro si la receptia Hotelului Golden Tulip, Ana Dome.

129 lei/persoana doar pana in 20 octombrie inclusiv

Alti parteneri: Centrul Cultural Francez Cluj, Urban Gourmet, Cultura Vinului

Cea mai prestigioasa diploma din lumea vinurilor, Master of Wine din Londra, pregateste cei mai importanti specialisti mondiali din domeniu (doar 358 de titluri din 1953 incoace). Dupa ce a castigat la Paris titlul de ’’Wine Woman of the Year 2009’’, Isabelle Legeron obtine diploma de Master of Wine. Au urmat emisiuni la TV, Radio, jurizari (Decanter Magazine), consultanta pentru restaurante cu stele Michelin si un festival de vinuri artizanale in Londra: the RAW Fair. Isabelle iubeste vinurile autentice si are calitatile necesare pentru a fi inteleasa de orice amator sau profesionist.

(comunicat de presa)

VINDEVIE Master of wine