Toate articolele (770 articole)

Sushilize
 (Jul 2017)
   1.600 vizite  0 comentarii   0 like

  Sushilize, cel mai nou concept de petrecere din oraș, revine pe Floreasca 55! Începând cu 27 iulie, în fiecare joi, de la ora 19:30, cei de la Chefs Experience te invită din nou să sushializezi! ;) Ce înseamnă asta? Pe scurt, atunci când iubitorii bucătariei ...

............................................citeste tot

Desertul verii: Melon Glace!
 (Jul 2017)
   1.106 vizite  0 comentarii   0 like

Dacă îți plac dulciurile, noul desert de vară de la Chefs Experience va deveni preferatul tău...încă de la prima linguriță! Restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55 ne surprinde din nou, cu un desert savuros și răcoritor, ideal pentru zilele toride: Melon Glace cu înghețată VEGAN...

............................................citeste tot

Garden party la tine acasă!
 (Jun 2017)
   1.692 vizite  0 comentarii   0 like

Ce poate fi mai potrivit în această perioadă a anului decât o petrecere în grădină, în aer liber alături de familie, prieteni sau colegi, una în care sa te bucuri de natură și de ultimele noutăți în materie de distracție? Imaginează-ți: Tu petreci, iar o echipa de profesioniș...

............................................citeste tot

Ce poti face sambata in Bucuresti?
 (Jun 2017)
   2.137 vizite  1 comentarii   2 like

Vara aceasta, SAMBATA se petrece la Chefs Experience la - Saturday Scoici vs Burgeri -  alaturi de prieteni si familie. Restaurantul de pe Calea Floreasca 55 a gasit ingredientele perfecte pentru a face dintr-o zi de weekend una memorabila. Cei care le vor trece pragul, pe parcursul intregii ...

............................................citeste tot

Summer treats
 (Jun 2017)
   777 vizite  0 comentarii   0 like

Vremea calduroasa vine cu pofta de inghetata, frozen drinks si vin roze! Probabil va amintiti de Burger si Scoici, restaurantul din Centrul Istroic care face furori de cateva luni in randul gurmanzilor si pofticiosilor de Burgeri savurosi si Scoici proaspete aduse de la Marea Neagra, gatite dupa ...

............................................citeste tot

Cele mai racoritoare frappe-uri pentru zilele toride de vara!
 (Jun 2017)
   963 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Ce faci cand ai bea o cafea pe terasa, insa afara sunt peste 25-30 grade? Optezi pentru un frappe, bineinteles! Dar parca ar merge foarte bine si ceva dulce langa...sau si mai bine... chiar in interior! Pe Floreasca la nr 55 gasesti cea mai racoritoare si delicioasa combinatie, ideala pentru ...

............................................citeste tot

Vine vara ...cu ce deserturi ne rasfatam?
 (May 2017)
   818 vizite  0 comentarii   0 like

Deserturile de vara trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa fie usoare, racoritoare, delicioase si daca se poate sa contina si ceva fructe proaspete, de sezon. Restaurantele s-au adaptat repede si au trecut deja la meniurile de sezon. Unul dintre restaurantele care si-a schimbat recent ...

............................................citeste tot

Ti-e dor de vacanta si de Grecia? Pana pleci, te poti bucura de experienta greceasca chiar in Bucuresti!
 (May 2017)
   1.862 vizite  0 comentarii   1 like

Grecia are o bucatarie cu traditie inradacinata in istorie si influentata timp de secole de culturile vecine din Turcia, Orientul Mijlociu si Balcani. Preferinta grecilor pentru o viata imbelsugata si dragostea pentru mancaruri simple, bine condimentate, sunt reflectate in modul in care ei prepara ...

............................................citeste tot

Schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti
 (May 2017)
   984 vizite  0 comentarii   0 like

Vara vine nu doar cu grade mai multe in termometre, ci si cu schimbari fresh, sanatoase si colorate in meniurile restaurantelor din Bucuresti.   Chefs Experience este unul dintre restaurantele care vine cu noutati in meniu, dar care pastreaza si preparate deja bine cunoscute celor care i-...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din București
 (Apr 2017)
   3.962 vizite  0 comentarii   1 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Am adaugat restaurantele si bistro-urile cu aer văratic, locuri cu lumina calda si cu multe elemente ...

............................................citeste tot

Draga Mama, anul acesta pregatesc eu masa de Paste!
 (Apr 2017)
   770 vizite  0 comentarii   0 like

Aluat, dospit, crema, faina, sarmale, drob, friptura….parca o auzi pe mama cum pregateste mancarea pentru masa de Sarbatori, iar tu ai vrea sa petreca timpul cu voi. Suprinde-o si fa-i cadou timp alaturi de familie, fiindca anul acesta de Paste, Manacarea de Acasa iti pregateste nelipsitele ...

............................................citeste tot

Cele mai frumoase restaurante din Bucuresti - editia de primavara
Restograf (Mar 2017)
   10.621 vizite  0 comentarii   0 like

Continuam sa enumeram cele mai frumoase restaurante din Bucuresti, liste pe care sa le salvati si pe care sa le consultati ori de cate ori vreti sa mergeti intr-un loc deosebit din oras. Revenim acum cu editia de primavara, asta pentru ca in oras au mai aparut cateva locuri demne de cel putin o ...

............................................citeste tot

Cand barurile au umor, notele de plata arata asa
 (Mar 2017)
   1.585 vizite  0 comentarii   7 like

Probabil momentul cel mai putin asteptat atunci cand iesiti la masa sau la un bar este cel in care vine nota. Vestea amuzanta de azi e ca un bar din Hunedoara a reusit sa transforme acest moment in una dintre cele mai asteptate clipe ale experientei de la ei din pub. Desi stim toti ca nu e nimic...

............................................citeste tot

Ce am invatat de la cei mai tari bucatari din serialul Chef's Table
Restograf (Mar 2017)
   1.041 vizite  0 comentarii   0 like

Chef's Table e una dintre cele mai frumoase creatii Netflix, un documentar despre unii dintre cei mai captivanti bucatari din lume. Mini-seria prezinta nu doar mancaruri si restaurante, dar si povestile unor oameni care au ajuns celebri, povestile unor oameni care realmente iubesc mancarea si care ...

............................................citeste tot

Cu ce preparate defileaza vedetele in pozele de pe Instagram
Restograf (Mar 2017)
   756 vizite  0 comentarii   0 like

Daca aruncati un ochi pe Instagram, e imposibil sa nu va intersectati cu niste poze cu mancare apetisanta. Fie ca vorbim de retete gatite acasa sau de creatiile unui restaurant, Instagram-ul e un cufar plin de poze cu preparate cat mai aranjate si dichisite. Fix pe acestea le-am cautat si noi pe ...

............................................citeste tot

Ce au mancat vedetele la gala Oscar 2017
Restograf (Feb 2017)
   559 vizite  0 comentarii   0 like

Gala Oscar are glam de la un capat la altul,  mai exact din momentul in care se paseste pe covorul rosu pana la petrecerea de dupa unde are loc si ospatul. An de an, in ultimii 23 de ani, Chef Wolfgang Puck s-a ocupat de meniul de la gala Premiilor Oscar, creand mereu preparate pe placul tuturor ...

............................................citeste tot

Reclama care a suparat comunitatea creatorilor de cafea artizanala
 (Feb 2017)
   962 vizite  0 comentarii   0 like

Nu e nicio surpriza faptul ca tendinta in lumea cafelei se indreapta tot catre ce inseamna artizanat, respect pentru boabele de cafea si plantatii, dar si grija pentru oamenii care muncesc sa ne aduca noua bautura magica in cesti. Ii spune "al treilea val al cafelei"(third wave coffee) si am ...

............................................citeste tot

Evenimente de Valentine's Day la restaurantele din Bucuresti
 (Feb 2017)
   2.191 vizite  0 comentarii   0 like

Marti, 14 februarie: un nou Valentine's Day, o noua ocazie de a va scoate jumatatea mai buna in oras la o cina romantica. Si, slava romantismului, exista destule evenimente in orasul asta la care puteti sa mergeti. Mai jos va prezentam cateva dintre cinele si evenimentele speciale de Valentine's ...

............................................citeste tot

Restaurante si cafenele in care puteti iesi la gustari bune cu prietenii
 (Feb 2017)
   3.555 vizite  0 comentarii   0 like

Gustarile sunt o componenta importanta a meniului unui restaurant, mai ales pentru grupurile de prieteni care vor sa iasa la o bere sau la un pahar cu vin si nu vor o cina ca la carte. Astfel, un platou cu gustari sau partea de "aperitive" e fix zona de interes pentru situatiile in care ati vrea "o...

............................................citeste tot

Cine este Salt Bae, bucatarul turc care a innebunit internetul
 (Jan 2017)
   5.682 vizite  0 comentarii   2 like

Bucatarul si proprietarul lantului de restaurante Nusr-et, Nusret Gökçe, a devenit un adevarat fenomen pe internet dupa ce a postat un clip in care sareaza o friptura. Clipul urcat pe contul sau de Instagram a strans peste 9 milioane de vizualizari in 3 saptamani, iar internetul s-a ...

............................................citeste tot

Cine este cea mai buna femeie chef din lume pe anul 2017
 (Jan 2017)
   995 vizite  0 comentarii   0 like

In mod surprinzator, titlul de The World’s Best Female Chef 2017 a fost castigat de o femeie dintr-o tara la care nu v-ati fi gandit nici intr-o mie de ani: Slovenia. Este vorba de talentata Ana Roš, chef la restaurantul Hiša Franko din Kobarid, Slovenia. Ea va primi titlul de The World’s...

............................................citeste tot

Primul restaurant in care toate preparatele au la baza AVOCADO
Restograf (Jan 2017)
   2.294 vizite  0 comentarii   3 like

Era doar o chestiune de timp pana cand cineva se hotara se deschida un restaurant cu preparate doar pe baza de avocado. Iar inceputul lui 2017 aduce si un candidat pentru aceasta miscare curajoasa: The Avocado Show, primul restaurant din Europa al carui intreg meniu e gandit in jurul acestui super...

............................................citeste tot

9 restaurante din Bucuresti in care te poti opri la o supa
Restograf (Jan 2017)
   7.054 vizite  0 comentarii   0 like

E sezonul supelor si al ciorbelor, momentul ala din an cand vrem sa intram intr-un loc calduros si sa ne bucuram de o supa fierbinte si aromata. Cumva e o pofta cu radacini din copilaria noastra, dar si o nevoie reala de a-i oferi corpului un cocktail de vitamine sub forma unor legume pasate sau ...

............................................citeste tot

Cele mai scumpe tipuri de branza
Restograf (Jan 2017)
   1.191 vizite  0 comentarii   -1 Dislike

Branza creeaza dependenta. Daca n-ati simtit asta pana acum sau nu v-ati dat seama, puteti sa va incredeti in specialisti, mai exact in oamenii de stiinta care au folosit Yale Food Addiction Scale si au ajuns la concluzia ca branzeturile chiar pot deveni un fel de drog. Asta pentru ca au in ...

............................................citeste tot

Jamie Oliver inchide sase restaurante din Marea Britanie, din cauza Brexit
 (Jan 2017)
   1.118 vizite  0 comentarii   2 like

Jamie Oliver intentioneaza sa inchida 6 dintre restaurantele sale cu specific italienesc din Marea Britanie. Celebrul bucatar a mentionat ca a luat aceasta decizie ca urmare a efectelor dezastruoase cauzate de #Brexit, printre care deprecierea lirei sterline ce a crescut costurile pentru ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Mancatul la negru



George Butunoiu  (Apr 2013)
24.346 Vizualizarivizualizari
24 Comentariicomentarii
4 placut 
4 displacut 

 

Kunnai e un restaurant despre care s-a facut ceva valva in oras, probabil ca in urma unei campanii platite catre vreo agentie de facut agitatie. E un restaurant nou, bine facut, o investitie consistenta, asa ca au toate motivele sa faca asta.

Kunnai ocupa o bucata din parterul unui bloc nou si modern, construit in spatele complexului sportiv Ciresarii (Parcul Copilului). Nu stiu de ce acolo, probabil ca a fost vreo favoare imobiliara, pentru ca altfel nu imi explic. Amenajarea si decorurile sunt in stilul oriental modern: culori intunecate peste tot, oriunde te uiti vezi negru in fata ochilor, multa lumina artificiala. Mie nu mi-a placut deloc, abia asteptam sa termin de mancat si sa ies afara la aer. Am pus nota maxima la ambianta, totusi, pentru ca la lume place asta, asa sunt locurile si vremurile.

Mancarea e buna si foarte buna la Kunnai. Problema cu bucatariile acestea exotice e, intotdeauna, ca nu prea poti sa aduci argumente pentru sau impotriva, oricand poate sa vina cel acuzat si sa spuna ca « … vai, dar la noi in Thailanda (sau cine mai stie pe unde) asa se face orezul, sec si fara gust, tocmai ca sa te transpuna mai bine in spiritualitatea orientala, sa te identifici cu taranul thailandez care de secole mananca orezul in acest fel, care te apropie de absolut prin simplitate etc. » Si ce poti sa-i spui, ca nu intelegi spiritualitatea orientala? Nu se cade, treci drept incult… In afara de orez, care nu a fost pe placul meu, dar nici rau nu mi s-a parut, celelalte feluri de mancare au fost bune si aratoase. Pe farfurii mari si negre, evident! Vinul la pahar ni s-a parut foarte prost, eu nu am putut sa beau nici macar un pahar, iar invitatul meu l-a dat la o parte dupa prima inghititura. Era un pinot gris italienesc (pinot grigio), nu-i stiu numele, insa rar mi se intampla sa-mi provoace un vin alb un asemenea disconfort.

Preturile nu sunt deloc mici la Kunnai, insa e de asteptat sa fie asa. Serviciul a fost neplacut, cu un chelner care, probabil, tocmai aflase ca are cancer sau SIDA, ca mai catranit de atat nu imi inchipui ca ar fi putut cineva sa fie. Si cred ca tocmai ii spusese si colegului lui ce i s-a intamplat, pentru ca si acela parea sa sufere teribil, impreuna cu el. Ne-am gandit ca si asta face parte din strategie, ca la Kunnai vor neaparat niste chelneri care sa nu faca nota disonanta cu negreala din jur si ca intentionat au cautat personal cu boli in faze terminale, inselati de neveste sau care nu isi mai pot plati ratele la banca. Si i-au imbracat in negru si in gri inchis, bineinteles!

Asadar, Kunnai e un restaurant in care trebuie sa mergeti daca vreti mancare thailandeza buna si sa faceti o mica bucurie unor oameni napastuiti de soarta.

(poza e de pe www.deviantart.com)

*


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







“la lume place asta”. Cu astfel de exprimari nu prezentati credibilitate, stimate domn Butunoiu.Nici cu referirile neavenite la boli incurabile. Tentativele dv de a avea umor sunt penibile.Ar fi intelept sa nu va erijati in formator de opinie ci sa va rezumati la o relatare a experientei avute intr-un restaurant.

Reply

Nu vreau sa par rautacios cum este domnul butunoiu. Dar nu ma pot abtine. Cati dintre dnv, toti ccei care ati comentat aici, ati mancat pe strazile din Bangkok, mancare cu specific thai, mancarea autentica, mancata direct in picioare in fata standurilor tip food-street, sa simti acea legatura, aromele naturale, produsele proaspete, sa vezi exact modul de pregatire, sa simti acea emotie sa sinti ca pentru un moment faci parte din cultura lor. Doar snobi toti cunoscatori, toti care vorbesc de design interior, de ambianta, de servire. Oare acasala parinti cand toti am fost mici, aveati tot confortul asta, decoratiuni interioare de exceptie, cineva sa va serveasca, aveati gusturi ” rafinate ” ca acum? Oare sa uitat gustul mancari de acasa, tocatinta de cartofi facuta de mama, cu sau fara carne dupa posibilitati, banuiesc ca unii dintre voi ati mancat tocanita de cartofi cu blacktiger, unii am spus aviz cunoscatorilor. 99% din acesti oameni cu gusturi fine au uitat de unde au plecat, pun pariu ca tu dl butunoiu chiar si tu cunoscatorule esti unul dintre cei carea fugeai cu ” pumnul de tarana-n fund ” la parinti acasa si mancai rosiile direct din gradina cu pamant pe ele. Asta denota dl butunoiu, felul de om care sunteti, atitudinea dnv fata de cel de langa, de viata in general. Sa spui de omul acela ca se poarta de parca ar fi aflat ca are Sida sau alta boala in faza terminala. Cum se poate asa ceva? Aici puneti intrebarea singur, reflecteaza un pic asupra felului tau de gandire. Oameni buni nu uitati de unde plecati, nu va uitati originile, uneori rosia aia cu pamant din gradina, va poate trezi amintiri placute, naturaletea, mirosul proaspat aerul curat. O sa fie ceva nostalgic. Si inca ceva, poate cel mai important lucru, azi esti sus maine poti fi jos.

Reply

Trecand peste locatie, oricum nu trebuie sa fie toate restaurantele in aceeasi zona, restaurantul arata foarte ok. Clienti de toate felurile, unii cu pretentii altii dornici de o experienta noua. Tom yum, gust corect dar foarte saracacios si nu vorbesc aici neaparat de creveti. 30 de lei clar exagerat. In rest crevetii stir fried si noodlesii foarte buni. Chelnarii si vorbesc aici de dl. Razvan, dar nici ceilalti nu pareau prea diferiti, nu cunosteau denumirile in tailandeza, pareau ca se pricep mai bine la ciorba de burta si ceafa de porc. Nu mai spun de impertinenta. Aaa, desertul cu banana prajita la 30 ron, o mizerie.

Reply

Pfff… Am avut placerea sa merg in restaurantul domnului Butunoiu, si sa am neplacerea de a gasi un fir de par in mancare. Cred ca asta spune multe despre locatie.

Reply

am mancat la mai multe restaurante tailandeze pana acum ( si de soi si de strada) si kunai NU e in frunte la calitatea bucatelor. In toate preparatele wok ( sau cel putin in 6 dintre ele – incercate la masa mea ) lipseste cu desavarsire gustul usor “afumat” specific. Am fost dezamagit si de lipsa condimentelor specifice tailandei ( galangal spre exemplu). Decorul este ieftin ( raportat la preturile din meniu – daca vrei apa plata trebe sa arunci bani pe Perrier si alte minciuni de genul asta) si sincer nu foarte potrivit. Sa nu ma intelegeti gresit, mancarea nu e rea, dar exista alte variante mai ieftine unde poti avea parte de mancare mai buna decat ce ofera Kunai. PS: PadThai-ul lor e o gluma proasta, nu e nici bun la gust si nici nu respecta reteta…

Reply

    Draga Vlad, apreciez parerea ta si sincer am stat sa ma gandesc daca se compara cu parerea mea despre acest restaurant si sincer consider ori ca esti rau intentionat ori incerci sa faci lobby vreunui alt restaurant cu specific.. mai ales cand obsrv ca te astepti ca galangal-ul sa fie prezent in orice preparat ingredient care de obicei il gasesti in supe.. iar faptul ca pentru tine phad thai-ul nu iti este pe plac eu consider ca ori nu ai mai mancat niciodata acest preparat ori prietenii mei care sunt nascuti la Bangkok si manaca asa ceva in fiecare zi m-au dus cu presul ( lucru putin probabil).asa ca daca elimini imposibilul ceea ce ramane este adevarul adica mai trebuie sa te cultivi culinar, iti urez mult succes.

    Reply

am fost cam peste tot in bucuresti, arta culinara nefiind pasiunea mea. mie imi plce sa maninc bine. si aici am descoperit gustul placut al mancarii thay. cea de clasa nu cea de strada cu care probabil impertinentul butunoiu a fost obisnuit prin visitele lui ieftine din pataya. am mancat si la el la restaurant la oscar si butunoiu si am gasit mancarea demna de gustul celor care dau numele restaurantului. oscar si butunoiu. am aflat ca oscar este cainele domnului butunoiu si am inteles. ori cainele gateste pentru domnul butunoiu, ori butunoiu gateste pentru caine…oricum mancarea este sigur apreciata de oscar.
dar ce ma deranjeaza cel mai tare este ca dl butunoiu, proprietar de restaurant are si tupeul sa comenteze alte restaurante din bucuresti. asta nu se face. vrei sa dai muie, nu da ocazia sa ti se dea si tie. daca vrei sa fi un rafinat critic de restaurante cu articole si cronici , inchide pravalia cainelui. sau poate e sponsorizata de chappi sau pedigri. asa ca ciocul mic despre alte restaurante si daca ai o parere..macar ai coloana vertebrala sa ti-o mentii pina la capat. asta apropo de restaurantul kunai. ai scris de bine vorbind de rau si nici macar neavind curajul sa-ti menti parerea pina la capat.
sa se deschida si alte restaurante de caini si voi da si eu reevaluari la oscar si butunoiu unde pina acum nu am gasit nimic de remarcat. nici macar pt un biet catel. dar daca am sa-mi cumpar caine am sa-l duc sa reevalueze el hrana de la oscar si butunoiu

Reply

Asa este!Totul in restauratie lasa de dorit: mancare proasta, servicii proaste. Cu ani in urma cand eram student am lucrat si eu ca ospatar la un restaurant din Bucuresti. Nici prea, prea, nici foarte, foarte, dar care exista si astazi. Intr-o zi m-a chemat patronul la el si mi-a spus ca s-a plans cineva de la o masa ca sunt prea morocanos. Cum seful stia ca nu este firea mea obisnuita m-a intrebat ce este cu mine. I-am spus adevarul! Aseara a murit tata, dar am venit la serviciu pentru ca stiam ca trebuie sa vin, altfel riscam sa imi pierd postul. Ca doar nu era autoservire si cineva trebuia sa serveasca la mese.
Sunt multi “destepti” care umbla in restaurante si de teapa lui Butunoiu si de teapa celor care fac comentarii “acide” pe siteul lui, numai asa ca sa se afle in treaba. Cand s-a plans acel client patronului ca sunt morocanos imi venea sa-i pun si eu ceva “acid” in mancare ca sa imi bat joc de el. Probabil ar fi meritat, dar nu am facut-o numai din respect fata de mine.
Restaurantul este locul unde foarte multi frustati vin sa isi arate “personalitatea”. Vin oameni care nu stiu sa foloseasca tacamurile, care sunt pe dinafara la cultura culinara, care nici macar nu stiu sa foloseasca toaleta, dar vezi Doamne sunt vip-uri si se poara arogant si total fara maniere, dar pretind de la tine sa le zambesti!
Butunoiu face aceasta cronica fiind in totala necunostinta de cauza. Pe vremea pe cand eram eu oaspatar, era unul Peter Imre care facea comentarii despre restaurante, dar nu era nici pe jumatate atat de pe dinafara. Daca-mi aduc bine aminte si Butunoiu a incercat sa scrie la un ziar, dar dupa cateva articole, cand a fost luat la bascalie, probabil ca i-au facut papucii. Asa ca face pe desteptul pe propriu site!
Sa scrii despre un om care munceste asa cat poate si cum poate, numai pentru ca nu iti place de mutra lui sau nu te linge pe tine (pe nu stiu unde), ca probabil ca a aflat in aceeasi zi “ca are sida” mi se pare……
Culmea ironiei a facut, ca dupa ce am terminat facultatea, sa lucrez la o firma, intr-un domeniu unde am intalnit vreo 2-3 clienti ai restaurantului unde fusesem ospatar. Dupa o perioada am vazut ce “campioni” erau ei in profesia lor care acum era a noastra si m-am gandit cum am putut eu sa servesc la masa astfel de retardati!
Ma mir ca pana acum Butunoiu nu a fost chemat de nimeni in judecata, de vreun restaurant pe unde a facut pe desteptul, uite numai asa de amorul artei, dupa cum spune un coleg de al meu:” Hai sa te fac un tribunal, la umbra codului penal!”

Reply

Am mancat de cateva ori acolo, nu stiu ce sa zic despre serviciu, mie imi pica tot timpul acelasi chelner si mi se pare foarte de treaba, plus ca are o engleza foarte buna (am fost cu cativa prieteni straini). Mancarea.. nu mai zic, e excelenta. Pe farfurii albe. Eu n-oi fi prins perioada farfuriilor negre din poveste. Singura chestie e ca daca comanzi ceva picant.. e al naibii de picant – pentru mine cel putin. Ce a fost dragut ultima data cand am fost – o tipa asiatica faina (thailandeza? :) a venit si ne-a zis de mancaruri, cum ca a folosit niste chillies de’a maica’sii foarte picanti, a cochetat un pic cu noi dar intr-un mod elegant si ne-a urat pofta buna pe romaneste. PE mine chestiile astea ma si impresioneaza usor. Oricum voi reveni cu placere acolo.

Reply

Cred ca este primul resturant la care aveti comentarii putin mai acide dar pe alta parte il recomandati,m-as bucura sa vad cit mai multe asemenea comentarii si referitor la mincare si la chelnerii deoarece toti s-au nascut cîrciumari si toti sunt ospatari dar serviciile lasa de dorit .

Reply

dar farfuriile negre erau curate? atunci cand am fost eu, erau pline de pete de apa, si de degetele chelnerului care o adusese; plus ca la banii aia puteau lua o vesela mai buna totusi, nu arcoroc;

Reply
savulescu cerasella April 9, 2013 at 11:49 am

daca lucrurile au mers atat de prost-ambianta, vin, orez, servire, de ce atatea stele pentru restaurant????? doar ca e cool???? sau trendy???
cu ce mai ajuta atunci evaluarea?

Reply

    Ambianta neagra nu mi-a placut mie, insa altora le-a placut la nebunie. Si tinand seama ca ei sunt mai multi, am pus nota dupa cum le-a placut lor. Vinul se poate schimba imediat, asa ca nu conteaza in nota de la mancare. Si despre orez nu am zis ca era rau, ci doar ca nu pe gustul meu, insa invitatul meu l-a apreciat. GB

    Reply

    exact pt ce atatea stele??

    Reply

      E norocul lor ca sunt foarte putine restaurante thailandeze in oras (cred ca 2 sau 3), asa ca e greu de comparat si, ca de obicei cand am dubii, rotunjesc notele in sus, adica le pun in favoarea restaurantului. Cand vor aparea si altele, probabil ca voi face niste reevaluari. GB

      Reply

        e greu sa lasi comentarii nefavorbile la adresa ta…
        daca doresti sa ma cunosti eu am
        ce sa-ti spun

        Reply

          Nu doresc sa te cunosc. Spune ce vrei, doar sa nu folosesti cuvinte care sa faca pe unii sa roseasca. Vad ca ai rescris comentariul pe care ti l-am blocat inainte din cauza unui singur cuvant, nu pentru ce ai scris in rest. GB

          Reply

        ziceam ca am fost la kunai si mi-a placut. chiar mai bine de cit ma asteptam. poate dl butunoiu a minacat prin restaurantele ieftine din pataya sau daca tot are restaurant ar trebuii sa se mai gindeasca daca e bine sau nu sa critice si alte restaurante. partea grava este ca de multe ori impresiilea d-lui erau corecte…dar nu-i corect sa ai pareri cand ai si tu restaurant. am fost la oscar si butunoiu si poate daca numele cainelui este oscar, mancarea se adreseaza altor patrpede. dar nu am scris nici un comentariu pina acum pt ca nu stiam cine gateste acolo…cainele sau butunoiu..cl mai tare m-a deramjat insa ca nici macar parerea despre kunai nu a fost pastrata pina la capat. reuseste dl butunoiu sa vorbeasca de bine despre un restunrant pe care il desfinteaza iar cand parerile cititorilor nu corespund , este instare sa-si modifice prerea… doar de dragul popularitatii.
        mi-e imi palce neconditionat kuni si apreciez efortul acelor oameni de a nu face un restauant incropit cu decoruri de bazar doar pentru ca vine din asia. e un efort si trebuie sustinut. asta cat mancarea o sa fie buna. am comentarii la padthay si la desert pt ca lychie de conserva cu stiky rice nu e din tara aia dar restul merita efortul.

        Reply

          “am comentarii la padthay si la desert pt ca lychie de conserva cu stiky rice nu e din tara aia dar restul merita efortul.”..cred ca esti ospatar p’acolo, daca nu cunosti termenii (padthay, lychie …)scrie despre paine, mici si bere !

          Reply

        Domnule Butunoiu mi-as dori daca se poate sa faceti cel putin o data o evaluare la propria carciuma si mi-as dori sa fiti franc nu … cum sunteti de obicei….

        Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− 4 = five