O cina romantica fine dining semnata David Contant contra unei fotografii cu milioanele

21 ianuarie 2013 | Noutati

In cateva zile Restograful va ajunge la 2,000,000 de afisari de la lansarea sa, in martie 2011, si acestea de la 720,000 de vizitatori diferiti (unici). In 12 iunie 2012 am atins primul milion, si atunci am dat un premiu celui care a reusit sa faca o captura de ecran cu momentul in care s-a atins acel numar rotund. De fapt, au fost mai multe premii, deoarece trei cititori ageri au reusit sa faca respectiva poza. Rasplata a fost o cina in doi la restaurantul meu, La George Butunoiu & Oskar.

Am hotarat sa facem o traditie din aceasta fotografiere a „milioanelor”, asa ca aceia care vor reusi sa surprinda chiar momentul „2,000,000 de vizite pe Restograf”, vor primi din nou din partea noastra cina romantica in doi la restaurantul meu. Numai ca de aceasta data va fi una „fine dining”, impreuna cu o sticla de vin frantuzesc. Acum il avem pe David Contant chef, asa ca sunt toate sansele ca respectiva cina „grande cuisine” sa fie mai greu de uitat decat prima.

Va rog doar sa aveti in vedere doua conditii simple:
– ca sa fie validata, poza (captura de ecran sau chiar o fotografie obisnuita) trebuie sa surprinda si ora exacta la care a fost facuta (de pilda, chiar ceasul calculatorului)
– respectivele poze sa fie publicate pe Facebook.

Din acel moment, timp de o luna, eu si David ii asteptam pe castigatori la noi la masa.

George Butunoiu

*

*