Paul merge mai departe

17 octombrie 2013 | Noutati

Lantul de brutarii Paul atinge 10 locatii cu deschiderea Paul Romana si Paul Promenada

Conferinta de presa Paul Romana - Monica Douglas, Mark Hilton, Monica EftimieBucuresti, 16 Octombrie 2013. Clientii Paul sunt asteptati intr-o noua brutarie situata in centrul Bucurestiului, in Piata Romana. Locatia are acces stradal si este construita in acelasi stil clasic si primitor specific brandului. Cu o suprafata totala de 150 mp, Paul Romana este a opta brutarie din Bucuresti si a noua din tara.

A 10-a locatie Paul se va deschide tot saptamana aceasta, pe 17 octombrie in Mall Promenada si va avea o suprafata de 224 mp, incluzand brutaria, terasa exterioara si terasa interioara.

„Am ales Piata Romana deoarece este una dintre principale zone ale Bucurestiului, cu un trafic pietonal intens, un mare centru universitar si o zona rezidentiala importanta,” explica Monica Douglas, Marketing Director Paul. „Cu noua brutarie Paul Romana, clientii pot avea acces usor la produsele noastre, potrivite pentru orice moment al zilei, cu ingrediente de cea mai buna calitate, servite pe loc sau la pachet. Urmatorul pas pe care il vom face in demersul nostru de a veni mai aproape de consumatorii nostri va fi inaugurarea celei de-a 10-a brutarii Paul, si anume in Mall Promenada, saptamana aceasta. Astfel, vom atinge obiectivul de dezvoltare pe care ni l-am propus pentru acest an si vom avea 10 brutarii Paul in Romania”, a adaugat Monica Douglas.

Consumatorii Paul sunt asteptati in noua brutarie Paul Romana pe Bulevardul Gheorghe Magheru nr. 28 – 30, de luni pana sambata intre orele 08:00 – 22:00 si duminica intre 10:00 – 22:00.

Începand cu 17 octombrie, clientii sunt de asemenea asteptati in Mall Promenada, la intrarea principala dinspre Calea Floreasca, intre 07:00 – 23:00, pentru a se rasfata cu produsele Paul si a se relaxa intr-o atmosfera frantuzeasca ce caracterizeaza brutariile Paul.

Odata cu aceste doua brutarii, Paul a creat peste 50 de noi locuri de munca.

*****

Despre Paul

Cu o  traditie de peste 120 de ani in arta brutariei, Paul se bucura de o reputatie extraordinara, atat la nivel international, cat si in Romania. Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

(comunicat de presa)

Noua Brutarie Paul Romana