Phill se prezinta oficial

17 februarie 2012 | Noutati

Phill, restaurantul mancarurilor fine si al design-ului inovator, si-a facut prezentarea oficiala. Tema evenimentului de lansare a fost inspirata de cartea lui Gordon Ramsay “Meniul perfect” publicata la Editura Litera.

Dan-Silviu Boerescu (bucatarescu.ro), Antonina Sociu (dulcegarii-culinare.ro) si Anca Rusu (printesapolonic.ro) au recreat cateva din propunerile celebrului Chef. Fiecare dintre invitati a putut gusta cate un preparat inspirat de acesta. Experienta culinara a serii a fost intregita de mancarurile marca Phill si vinurile LacertA. Atmosfera a fost relaxata si prietenoasa, preparatele gustoase, iar aromele imbietoare. Intregul eveniment a purtat nota originalitatii ce caracterizeaza intregul concept al restaurantulul. De la meniu si pana la design totul poarta amprenta inovatiei.

“Meniul perfect” a lui Gordon Ramsay a rezonat perfect cu acest loc. Cartea este o colectie de 52 de meniuri care se pot combina intr-un mod creativ in 140 000 de feluri. Modalitatea inteligenta de prezentare permite alegerea si potrivirea retetelor astfel incat sa le ai pe toate in fata ochilor in timp ce gatesti.

Phill. Restaurant& more. Str Drumul Potcoavei nr 120, Pipera, telefon 0743.172.017. www.phill.ro

(Comunicat Restaurantul Phill)