Ce faci de Revelion? Vrei la Mare? Vrei la Soare?
(Dec 2017)
   756 vizite  0 comentarii   

  Da, ai citit bine! Anul acesta, urmând tradiția petrecerilor de Revelion din anii trecuți, Stadio – Restaurant cu Atrium îți promite pentru 2018 și mai multă distracție! Au pregătit un Beach Party, în care au recreat atmosfera de la mare, pe care o iubești atât de mult...

............................................citeste tot

O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   1.113 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.622 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   11.715 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   1.273 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   1.062 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   744 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   1.122 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   1.199 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   606 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   792 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   699 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   1.189 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.410 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.317 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   5.038 vizite  1 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   780 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.756 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   741 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   1.295 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   603 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.358 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   746 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   497 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   676 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Pleaca si Joseph Hadad de la Casa Vernescu



(Nov 2011)
42.943 Vizualizarivizualizari
31 Comentariicomentarii

 

Joseph Hadad, cunoscutul chef israelian de origine araba (mama marocana, tatal tunisian) de la Casa Vernescu, pleaca dupa 15 ani, in urma unor neintelegeri cu noul management al companiei, si in special cu noul CFO. Joseph Hadad a venit in Romania in 1996, la un an de la deschiderea Casino Palace si a celebrului restaurant Casa Vernescu – cel mai bun restaurant din Bucuresti in acea perioada. Inainte de a veni in Romania, Joseph Hadad, 52 de ani, a fost chef de bufet rece la cel mai faimos hotel din Ierusalim, King David. A venit in Bucuresti pentru un salariu de 8,000$/ luna.

Restaurantul Casa Vernescu a fost (aproape) inchis in 2011. Salonul mare de la parter a fost inchis in vara lui 2011, iar salonul mic (Sala “Ambasador”) a fost amenajat exclusiv pentru Signor Seroussi, unde ia masa si unde i s-a pus inclusiv o masa de joc. Asadar, restaurantul Casa Vernescu poate fi considerat inchis, din punct de vedere tehnic, iar evaluarea noastra din 2009 nu mai are obiect. Nu am declarat restaurantul Casa Vernescu inchis deoarece conducerea Casino Palace a deschis o mica braserie la etaj, cu o bucatarie separata de fosta bucatarie a restaurantului. Surse din interiorul cazinoului au declarat ca sunt sanse mici ca restaurantul sa se redeschida in formatul si anvergura anterioare, deoarece pierderile prea mari nu mai pot fi sustinute din castigurile cazinoului, mai ales in perioada de criza. (foto: www.evz.ro)


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Eu l-am vazut prima oara la TV, la o emisiune gen Master Chef – nu am stiut ca este (sau a fost) chef-ul de la Casa Vernescu.
Eu eram interesat de preturile restaurantului Casa Vernescu, pentru ca doream sa-i fac o surpriza unei prietene.

Reply

Orice clatita se poate ascunde dupa un id anonim si sa arunce cu gunoi. Premisa articolului este un om la nivelul caruia voi nu veti ajunge niciodata pentru ca sunteti prea ocupati sa-l injurati pe el. Mitocan sau nu, el continua sa faca performanta oriunde merge, in timp ce voi colcaiti inca in propria mediocritate.

Reply

am lucrat la casa vernescu 4 ani si pot spune despre joseph hadad ca are un caracter infect,un om cu 100 de fete,profesional nu vreau sa comentez doar mentionez faptul ca majoritatea retetelor(2000 la numar) care se lauda ca sunt ale lui sunt defapt luate de pe internet

Reply

Cata publicitate pentru Hadad!! Este atat de important pentru voi de comentati asa mult?
Nesemnificativ. Istoria lui este inventata , copiata din experienta lui Enrico. Fara Enrico si stafful de la Vernescu ,ramanea sa vanda sharma in Israel.

Reply

Nu trebuie sa il invidiati pe Hadad pentru cea ce stie , multi ar dori macar sa cunoasca gastronomie macar 10% din ce stie el. Eu am 18 ani in meseria lui si nu detin nici macar 5% asa ca admiratii cunostintele pe care le are rautaciosilor

Reply

Joseph Hadad = PROFESIONALISM

Reply

orice ati spune <
numai cel ce este bucatar, poate simti meseria atit de grea, cu atita responsabilitate,stres, SI PROST PLATITA

Reply

Eu am lucrat intr-o perioada de glorie la CASA VERNESCU…si am avu posibilitatea si onoarea sa lucrez cu JOSEPH HADAD…este un om deosebit…cine-l vorbeste de rau…un stiu ce vorbesc…mai mult nu vorbesc….si inca ceva…va rog frumos nu mai dati cu noroi…

Reply

sa lucrezi in cazinou sa ai sclavi pt ca ai buget,l-as pune pe Hadad sa participe la comenzi nu la plimbat intre mese.Un alt refugiat care si-a casit prostii

Reply

Il cunosc, desi nu in calitate de sef. Mi-a facut impresia unui om bun, credincios si cu bun simt. Nu este infatuat, desi este un maistru in artele culinare. Asta e parerea mea sincera, revin, nu mi-a fost sef, ci indrumator. Ii multumesc, daca citeste vreodata aceste randuri. Am mai scris despre domnia sa, nu stiu daca stie, nici nu are importanta.Important e ca am scris ceea ce am constatat “la fata locului”.

Reply

va rog, o cunoaste cineva pe Beatrice (Bety), manager in casino Palace pana sa se inchida ? Inalta, supla, par cret negru, ochi albastri sau verzi. Este din Bucuresti. Ce stiti despre ea, pt ca se da mare doamna. E urgent, va rog , daca stiti ceva, lasati un comentariu.Mi-a dat viata peste cap. Ajutati-ma

Reply

va rog, o cunoaste cineva pe Beatrice (Bety), manager in casino Palace pana sa se inchida ? Inalta, supla, par cret negru, ochi albastri sau verzi. Este din Bucuresti. Ce stiti despre ea, pt ca se da mare doamna. E urgent, va rog , daca stiti ceva, lasati un comentariu.

Reply

sincer cine a lucrat cu joseph stie ce fel de om e ……si pot sa spun ca , caracterul lui lasa de dorit :)))

Reply

sa stiti ca simona avea dreptate,bugetul domnul weiss al facea pentru ca joseph hadad are 2 clase si alea facute prin maroc intr-un sat uitat de dumnezeu.si pentru ca veni vorba de joseph voi cei de la restrograf ducetiva si vedeti in ce stres lucreaza cei din jurul lui joseph,nu dau numele restaurantului ca nu vreau sa-i fac reclama gratuita,nu mai ridicati lumea in slavi fara sa cunoasteti persoana asa cum este intradevar ma refer la caracter,profesional nu vreau sa comentez ca si acolo sant multe de comentat dar caracterul omului spune tot despre acea persoana iar joseph hadad are un caracter infect.

Reply

    andreyyyymihayyyy, ma intreb tu cate clase ai, daca ai pus in toata polologhia pe care scris-o doar un punct si 3 virgule si pe alea puse anapoda?

    Reply

Ar trebui moderate putin discutiile, mai ales cele cu limbaj licentios. Revin pe acest site pentru ca sper sa gasesc informatii valoroase nu limbaj needucat. Am gasit si la alte articole comentarii cu expresii triviale. Pastrati site-ul la un nivel decent si penalizati comentariile mepotrivite daca doritii sa aveti cititori fideli.

Reply

    Noi nu intervenim decat in cazul in care se folosesc cuvinte obscene (cuvinte care nu sunt in DEX). Nu ne-am propus sa verificam veridicitatea informatiilor postate de unii sau altii, si cred ca nimeni nu poate face asta pe Internet, chiar daca si-ar propune. In privinta comentariilor, in niciun caz noi nu ne asumam un rol de arbitru. Cei care sunt obisnuiti cu ale Internetului, stiu ca nu tot ce scrie acolo e adevarat, mai ales cand e scris sub anonimat. Oricine poate scrie ce crede de cuviinta despre un lucru sau altul si cititorii stiu ca in spetele numelui respectiv poate fi cineva care vrea sa faca rau firmei sau unei anumite persoane, un concurent care vrea sa discrediteze pe cineva, un client nemultumit care inmulteste cu 10 lucrurile negative pe care le-a observat etc. etc. Sunt multe astfel de comentarii pe site-ul nostru de la fosti angajati frustrati sau suparati, cu cuvinte grele despre restaurantul respectiv sau despre cineva de acolo. Noi nu avem niciun criteriu dupa care sa putem spune ca unele dintre aceste remarci raman si pe altele le stergem. Chiar si la adresa mea si a altor fondatori ai Restografului sunt cuvinte grele in comentariile de pe site si remarci mult mai dure decat cele pe care le-am citit in comentariile de la restaurantul dv, insa nu am sters pe niciunul pana acum. Acesta e Internetul, asa e peste tot, sper sa va resemnati cu situatia…

    GB

    Reply

bine…..mai desteptule DL.DAN asta care le sti pe toate,am uitat-o pe PROASTA de CEZARA ,FILOZOFUL LUI PESTE PRAJIT,

Reply

@domnisoara Simona, din cate stiu eu Hadad se ocupa de partea culinara nu de bugete…dar ma rog tot romanul are voie sa comenteze chiar daca nivelul de inteligenta al multora lasa de dorit!

Reply

@analfabetilor de acest gen le-ar trebui restrictionat accesul pe internet…Incredibil ce limbaj…

Reply

@Anonymous this is for you!!!Analfabetule invata sa scrii corect romaneste!!!

Reply

pai,normal ca pleaca,ca cine il tinea in spate si ii facea bugete a murit,super om DL.WEISS,dar Joseph nu este un om rau doar ca are gura mare

Reply

    Lasa-l pe Weiss sa se odihneasca in pace !
    Ce legatura are Weiss cu el ?
    Incredibil dar adevarat, fato esti proasta!
    Daca taceai filosoafa ramaneai:)

    Reply

apropo cu retetele tale ca le iei de pe nett nu ca le creiezi tu magarule

Reply

cei 8000$ sa sii faca cornete sa sii bage undeva si sa viseze visul lui joseph

Reply

publicati si ce v-am scris anterior acestui comentariu

Reply

nu aveti curaj sa dati nici un comentariu referitor la acest joseph hadad ca toate comentariile sant impotriva lui,sa va fie rusine

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× eight = 72