Restograf Reopening Guide: ghidul tău pentru reluarea activității în restaurant

26 mai 2020 | Management

DESCARCĂ GRATUIT Restograf Reopening Guide și află tot ce trebuie să știi așa încât restaurantul tău să fie pregătit pentru redeschidere – de la măsuri de siguranță, la reguli de distanțare socială și idei de promovare.

coperta Restograf Reopening Guide cu titlu si o fotografie cu oameni la masa

 Descarcă gratuit Restograf Reopening Guide 

Cum te ajută Restograf Reopening Guide

Pe măsură ce ne apropiem de momentul redeschiderii, restaurantele sunt nevoite să se adapteze unei noi realități și să opereze în noi condiții de siguranță și distanțare socială.

Trecerea din on‑line înapoi în off‑line presupune o serie de reguli, în condițiile în care pericolul COVID‑19 este încă departe de a fi îndepărtat.

Restograf îți oferă GRATUIT ghidul care să-ți vină în ajutor și îți oferă îndrumarea de care ai nevoie pentru a redeschide în siguranță și a prospera într‑o lume post‑coronavirus.

În ghidul nostru vei găsi informații și sfaturi cu privire la:

  • Organizarea și dezinfectarea spațiului
  • Sfaturi cu privire la siguranța și conduita personalului
  • Sfaturi cu privire la siguranța clienților
  • Sfaturi pentru supervizori/manageri
  • Reguli pentru take away și livrări
  • Idei de promovare: Cum să atragi oaspeții în restaurantul tău.

Desigur, fiecare restaurant este unic și nu există o rețetă universală. Însă acesta este un ghid de bune practici, un cadru de la care poți porni și pe care‑l poți adapta în funcție de propriile nevoi.

Restaurantul tău a depășit deja primul obstacol! Ai trecut peste închiderea forțată și acum te pregătești pentru redeschidere. Este posibil ca lucrurile să se miște mai greu la început, dar noi, cei din lumea restaurantelor, suntem rezistenți și nu abandonăm ușor! Iar dacă este o industrie care să‑și poată reveni cu bine după o asemenea experiență, atunci aceasta este! Noi suntem aici să te ajutăm și să te sprijinim.

Calendar pentru redeschiderea restaurantelor

Odată cu prima zi de vară, așteptăm și redeschiderea teraselor – anunțată pentru 1 iunie, după o întâlnire avută de premierul Ludovic Orban cu reprezentanții HoReCa.

Faza a doua a relaxării condițiilor ar permite redeschiderea a 50% din capacitatea spațiilor închise și ar putea intra în vigoare începând cu 15 iunie.

În condițiile în care nu se constată o evoluție negativă a situației generate de COVID-19, începând cu 1 iulie vom avea o relaxare majoră, prin deschiderea tuturor locațiilor, însă cu respectarea acelorași condiții de igienă și distanțare socială.


Citește și: