Se deschide un nou restaurant în București: Oliveto by Caelia

10 martie 2021 | Locuri cool

În plina criză din industria Horeca, Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, deschide un nou restaurant în București: Oliveto by Caelia. Restaurantul va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii martie și este situat în zona de nord a Capitalei, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial. 

restaurant elegant Oliveto by Caelia, cu mese rotunde si candelabre mari, rame de tablouri pe pereti, imagine de ansamblu, in lumina difuza
Noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach, de la Marea Neagră.

Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria, își extinde portofoliul de business în domeniul Horeca prin Oliveto by Caelia, restaurant situat pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 – 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial. 

Oliveto by Caelia, un loc cald, dar avangardist

Vizonar în domeniul gastronomiei, Alexandru Sautner propune, alături de echipa sa, o atmosferă originală, un loc cald, dar avangardist.

„Oliveto by Caelia este noul punct de atracție gastronomică din Capitală, pe care îl vom inaugura în această lună. Asa cum în toate proiectele noastre de până acum am obținut recunoașterea și aprecierea clienților, și de această dată am gândit atent fiecare detaliu, pentru ca totul să ofere o experiență pe care cei care ne trec pragul își vor dori să o repete.  Îi invităm la Oliveto by Caelia pentru felurile de mâncare originale, realizate cu ingrediente aduse din Italia, Grecia și America, pentru locul primitor, deosebit și prietenos pe care l-am amenajat pentru ei. Am ales by Caelia pentru că noul restaurant este o extensie a proiectului Caelia Beach și vine ca o celebrare a succesului pe care îl are locația de la Marea Neagră,“ a declarat Alexandru Sautner.

restaurant la interior, cu design elegant, in culori inchise
Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, cu influențe internaționale.

După cum sugerează și numele, Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, dar cu influențe internaționale. Gustul și savoarea preparatelor vor purta semnătura lui chef Marian Lupu.

„Experienta culinară este adevărata vedetă la Oliveto by Caelia, pentru că le propunem clientilor combinații bogate în arome și platinguri desăvârșite.  Îi invităm pe oaspeți să descopere <A taste of Italy with a Mediterranean twist> și le promitem că rețetele create pentru ei pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat chef Marian Lupu.

Noul restaurant are un spațiu generos, cu o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior. 

terasa restaurantului Oliveto by Caelia, cu podea in dungi alb si negru, mese rotunde si scaune moderne, din lemn
Oliveto by Caelia are o terasă cu 50 de locuri la exterior.

Oliveto by Caelia este o locație spectaculos amenajată, cu mobilier modern și confortabil, cu multe plante, ce oferă o ambianță aparte. Investiția facută depășește 300.000 de euro.

Alexandru Sautner aduce Oliveto by Caelia pe piața Horeca din România, după ce a pus bazele și a dezvoltat cu real succes experiența gelateriilor Emilia Cremeria, care în 2019 au devenit Gioelia Cremeria Italiana.


Citește și: