Specialitati noi la WienerWald (prezentare)

10 iunie 2011 | Noutati

Incepand din luna iunie (2011), restaurantul Wienerwald le propune clientiilor doua specialitati delicioase, Hendlkiks (pui pane) si Hendlwrap.

Bucatelele fragede din pui pane te asteapta in orice restaurant Wienerwald pentru a-ti satisface cele mai capricioase gusturi. Puteti alege numarul de bucati de pui pane dupa cum va este pofta: 3 bucati (la pretul de 8.90 RON), 5 bucati (12,90 RON) sau 7 bucati (16,90 RON). De asemenea, le puteti combina in meniuri, cu garnituri si bauturi racoritoare la alegere.

Hendlwrap, o alta surpriza a verii, este o tortilla apetisanta umpluta cu bucati de pui pane, rosii, porumb, un mix de salata din legume proaspete si un sos special, care te imbie sa o incerci. Pretul unui Hendlwrap este de 11,90 Ron, de asemenea, il puteti combina in meniu.

Daca te tenteaza o portie de aripioare Hendlwings Jumbo, e bine sa stii ca Wienerwald le alege pe cele mai mari si apetisante, lasandu-te pe tine sa-ti alegi sosul preferat: fie doresti sos barbque sau sweet&chilli, fie le doresti picante, si atunci alegi varianta “hot”. Aripioarele pot fi comandate in numarul dorit, si puteti astfel alege intre 5 bucati (la 9,90 Ron), 8 bucati (15,90 Ron), 12 bucati (23,90 Ron) sau le puteti combinate pe oricare in meniuri cu garnituri si bauturi racoritoare.

Pentru a va incuraja sa le incercati, la pranz, in lunile iunie si iulie noile meniuri au si preturi avantajoase, astfel ca te poti delecta cu cele mai suculente bucatele de pui si beneficiezi zilnic, intre orele 12:00 si 15:00, de un discount de 10% pentru orice noutate din meniu.

Preparat dupa o reteta tinuta in secret de mai bine de 50 de ani, puiul Wienerwald a devenit de-a lungul timpului preferatul consumatorilor din intreaga lume. La scurt timp dupa deschiderea primului magazin din Romania, Wienerwald le-a pregatit clientilor sai noi preparate pline de savoare. Specialitatile din meniu sunt disponibile si prin serviciul de vanzare la domiciului, aria de servire fiind de curand extinsa datorita numeroaselor solicitari primite.