Vom angaja in curand un evaluator de restaurante full-time la Restograf

24 februarie 2014 | Noutati

Candidati la jobul de la Restograf

In luna martie Rstograf va angaja un evaluator de restaurante & redactor, o pozitie full-time. Nu va fi cel mai bine platit job din Bucuresti, probabil, insa va fi unul dintre cele mai placute. Noul angajat va trebuie sa manance zilnic la cate un restaurant, si apoi sa scrie despre ele. Pe langa placerea si cunostintele in ale mancarii si ale gastronomiei, in general, noul angajat va trebui sa aiba mult spirit de observatie, aplecare catre detalii si putinta de a pune intr-un scris clar si expresiv tot ce vede, aude, miroase si gusta.

Cei interesati sunt rugati sa ne trimita cate o recenzie (sau mai multe) despre unul dintre restaurantele care nu au fost evaluare de catre noi pe Restograf. Daca e despre vreun restaurant care nu apare deloc la noi, va trebui sa ne trimita si toate datele care apar in fisele restaurantelor (tip de bucatarie, date de contact, dominanta etc.) si cel putin o poza cu exteriorul, asa cum facem noi de fiecare data, ca sa-l inscriem si pe acela pe site. Oricum, orice recenzie va trebui sa fie insotita de cel putin o poza asupra careia expeditorul sa aiba drept de proprietate (de pilda, sa fie facuta chiar de el), imagine sau inagini pe care le vom pune in articol.

Vom publica toate recenziile pe care le socotim publicabile si, in fiecare saptamana, vom desemna un castigator care va primi un mic premiu de la noi. Sigur, va conta si numarul de aprecieri pe care fiecare articol le va avea de la cititorii Restograf. Saptamana aceasta premiul va fi un bilet la concertul de vineri seara de la Atheneu si vom anunta castigatorul joi seara, probabil tarziu.

Evident, unul dintre castigatori va avea toate sansele sa primeasca jobul – daca va vrea, sigur…

Asteptam cu mult interes textele la adresa gb@localhost. Sper sa aveti spor la scris.

Restograf

(poza lui lionessleesha de pe www.deviantart.com)