E aniversarea ta? Scoate-ți prietenii la restaurant!

7 noiembrie 2019 | Locuri cool

Este ziua ta și nu ai hotărât încă unde să îți scoți prietenii în oraș 😊? Te ajutăm noi! Nu de alta, dar o ocazie specială se cere sărbătorită corespunzător!


Așa că sună-ți prietenii și toți oamenii dragi ție și invită-i la restaurant! Cam cum ai vrea să fie? Elegant, frumos și spațios, așa încât să vă simțiți în largul vostru. Să aibă muzică bună și o ambianță plăcută și relaxantă. Și mai ales să mâncați ceva buuun de tot, nu?

Ei vezi, de asta ai nimerit exact unde trebuie! Pentru că noi știm exact ce restaurante să-ți recomandăm, așa încât să te bucuri de o seară minunată și toți invitații tăi să se simtă bine. Și asta indiferent dacă ai chef să ieșiți la un restaurant tradițional românesc, să dansați, sau vrei să vă bucurați de o experiență de fine dining. Cu alte cuvinte, am ales câte ceva din fiecare.

NOR – Sky Casual Restaurant

Dacă vrei să te simți într-al nouălea cer și să-ți impresionezi oaspeții, urcați-vă sus, la NORi. Situat la etajul 36 din Sky Tower, adică la 136 m înălțime, NOR – Sky Casual Restaurant este ideal pentru o aniversare.

În primul rând, priveliștea îți ia ochii și te câștigă din prima. În al doilea rând, restaurantul este foarte spațios și aerisit, așa încât nu te vei simți înghesuit nici dacă vii în grup mai mare. Și în al treilea rând, mâncarea este cu totul specială – atât ca aspect (platingul este cu totul deosebit), cât și ca gust (nu știu cum se face, dar se pare că chef Istvan Deak nu dă greș cu niciunul din preparatele sale)!

Și mai e ceva… canapelele mari, confortabile, parcă te invită la socializare, la ore de stat la masă, la povești, cu prietenii. Așa că dacă îți dorești un loc cu atmosferă relaxată, prietenoasă, în care să te simți bine venit din prima clipă, mergi la NOR.

Rezervă o masă la NOR – Sky Casual restaurant

Lacrimi și Sfinți

Dacă ți se pare că bucătăria românească este cea mai bună din lume și nimic nu-ți delectează papilele gustative mai ceva ca o porție de pârjoale sau sarmale autentic românești, atunci sfatul nostru este să mergi cu încredere la Lacrimi și Sfinți.

Rețete vechi de 100 de ani sunt reinterpretate și reașezate, arome pierdute, arome inventate, toate la un loc, într-un restaurant românesc atipic.

Mircea Dinescu redescoperă și reinventează mai mult decât mâncăruri și preparate, redescoperă și reinventează o cultură culinară autohtonă aproape pierdută sau, în cel mai bun caz, ignorată de peste un secol. Orice produs din meniu este preparat doar cu ingrediente locale, organice: peștele este de captură, păsările sunt de curte, porcii și vițeii vin din ferme individuale mici.

Recunoaște, deja ți s-a făcut poftă, nu?

Rezervă o masă la Lacrimi și Sfinți

Freddo Bar&Lounge

Ai chef să dansezi? Atunci să știi că la Freddo Bar&Lounge distracția și voia bună sunt la ele acasă. E locul acela „mişto” despre care vorbeşte toată lumea, unde ai parte de muzică bună, care încinge de fiecare dată atmosfera. Nu degeaba aici petrecerile şi evenimentele speciale se ţin lant. Muzica este de calitate, atent selecţionată pentru a mulţumi şi cele mai pretenţioase gusturi. Iar băuturi speciale și cocktail-uri preparate după reţete din întreaga lume vor încinge și mai tare atmosfera.

Conceput şi decorat într-un stil simplu, dar extravagant, Freddo Bar&Lounge te va întâmpina cu o atmosferă primitoare, te va delecta cu gustări şi paste, garnituri, salate şi deserturi, pentru ca la final să închini un pahar (în cinstea ta, desigur) și să dansezi toată seara.

Rezervă o masă la Freddo Bar&Lounge

White Horse Pub&Restaurant

În 1997 a început povestea White Horse Pub & Restaurant, locul unde în toți acești ani s-a construit o comunitate în jurul mâncării bune, a serviciilor prietenoase și a atmosferei de familie.

Cu un meniu care s-a dezvoltat în timp și care are acum mulți fani declarați, White Horse este locul în care îți inviți prietenii de ziua ta, în care te oprești la prânz pentru preparate gustoase ca în copilarie, dar rafinate ca la Paris, și în care mâncarea poartă cu ea cele mai dulci amintiri.

Cu alte cuvinte, un loc numai potrivit pentru a-ți serba ziua de nume.

Rezervă o masă la White Horse Pub&Restaurant.

Casa di David

Dacă te atrage ideea unei seri speciale, în care să experimentezi tot ceea ce presupune o experiență de fine dining, atunci îți recomandăm Casa di David.

Pasiune pentru mâncare, pentru porțelanuri fine, pentru pahare elegante, pentru design contemporan. Cam așa ai putea descrie în câteva cuvinte oferta restaurantului. Adaugă în această ecuație experiența chef-ului, talentul său, și preparatele haute cuisine, iar rezultatul va fi o seară perfectă, o experiență specială de fine dining!

Restaurantul se află chiar pe malul lacului Herăstrău și propune o bucătărie modernă, cu preparate din gastronomia fină franțuzească și italiană. Tot, dar absolut tot este foarte gustos – de la gustări și salate, la paste și pizza, la carne și fructe de mare! Nu e de mirare că se bucură de mare succes și că se numără printre cele mai bune restaurante din oraș.

Rezervă o masă la Casa di David.