Localuri frumoase din București unde poți organiza un eveniment privat

24 septembrie 2020 | Locuri cool

Indiferent că vrei să organizezi o petrecere privată sau o aniversare, ori un eveniment corporate, workshop-uri și conferințe, lansări de produse sau orice alt timp de eveniment, locația este cea mai importantă! Așa că noi îți recomandăm câteva restaurante foarte frumoase, unde poți organiza cu adevărat un eveniment privat memorabil!

masa rotunda decorata festiv pentru un eveniment privat, langa piscina la restaurant Flavours in the Garden
Foto: Flavours in the Garden

Când e vorba de evenimente speciale, totul trebuie să fie perfect! Indiferent că celebrezi un moment important din viața ta și vrei să te bucuri de el alături de familie și prieteni, sau că vrei să-ți impresionezi partenerii de afaceri, colaboratorii sau colegii de serviciu, în astfel de cazuri pretențiile sunt cu mult mai ridicate decât în cazul unei simple cine la restaurant.

Totul contează – de la felul în care arată localul (și e clar că trebuie să arate într-un mare fel!), la mâncarea și băutura care vor fi servite (și care, evident, trebuie să fie ireproșabile), până la muzică sau sisteme de sonorizare, ori la cât de bună este organizare.

Noi am ales câteva restaurante care ni se par foarte potrivite pentru un eveniment privat deosebit și către care își sugerăm să-ți îndrepți atenția. Nu este vorba nici pe departe de clasicele saloane de nunți, nici de săli impersonale de conferință, ci de spații care au ceva aparte!

Un mic amănunt… nu uita că, potrivit regulilor în vigoare, evenimentele organizate în spațiile interioare nu pot depăși un număr de 50 de persoane, iar în spațiile deschise pot fi primiți maxim 100 de invitați.

Unde poți organiza un eveniment privat deosebit în București

NOR – Sky Casual Restaurant

barul de la nor sky casual restaurant, in nuante de albastru si auriu, cu corpuri de iluminat suspendate, unul dinr estaurantele unde poti organiza un eveniment privat

Servește masa la înălțime, atât la propriu, cât și la figurat! NOR – Sky Casual Restaurant a devenit un punct de referință pentru București, pentru că este cel mai înalt loc unde poți lua masa. Situat la 136 m înălțime, la etajul 36 al clădirii Sky Tower din Floreasca (pe str. Barbu Văcărescu nr. 201, chiar lângă Promenada Mall), localul oferă o priveliște fantastică asupra orașului! Ambianța elegantă te va cuceri pe loc, la fel și atenția acordată până și celor mai mici detalii. Este un restaurant spațios, aerisit, amenajat cu mult bun gust, perfect pentru a savura o masă gustoasă și a socializa într-un cadru relaxat, călduros.
NOR – Sky Casual Restaurant este un restaurant cu specific internațional, al cărui meniu se inspiră din cele mai faimoase bucătării ale lumii, ținând însă cont de preferințele autohtone. Mâncarea este foarte bună și fiecare preparat are ceva deosebit, care surprinde și provoacă imaginația – de la platingul original, până la combinații inedite și îndrăznețe de gust.
Revenind la partea de evenimente, NOR are o capacitate de 220 de persoane însă, așa cum spuneam, ținând cont de noile reglementări, evenimentele în regim de exclusivitate se pot face cu maxim 50 de persoane în interior. Chiar și așa, la NOR vei avea parte de o adevărată experiență, iar evenimentul tău va fi cu siguranță unul reușit! De la stabilirea meniurilor de mâncare și băutură, la planificarea set-up-ului conform nevoilor pe care le ai, până la derularea evenimentului într-un mod prietenos, dar profesionist, totul e pus bine la punct. Și să nu uităm de priveliștea unică în București!

La NOR poți organiza orice tip de eveniment, de la cele de business (de exemplu lansări de produse sau evenimente dedicate partenerilor) și petreceri corporate (de Crăciun, de exemplu) până la petreceri de botez, nuntă sau zile de naștere. Oferta include spațiul, serviciul, meniul de mâncare cu refill și open bar pe toată durata evenimentului, dar și muzică de ambianță (însă, dacă dorești, se pot organiza și petreceri cu muzică live, cu band contractat de către client).

Mergi să iei masa la NOR și ai să te îndrăgostești, cu siguranță, de acest restaurant! Apoi vei decide și dacă este locul potrivit pentru evenimentul tău.

Rezervă o masă la NOR – Sky Casual Restaurant

Flavours in the Garden

masa decorata ca pentru un eveniment, cu fata de masa alba si ornamente florale, cu scaune de lemn, in gradina verde, la Flavours in the Garden

Localizat în Parcul Herăstrău, în cadrul Clubului Diplomatic, Flavours in the Garden este una dintre locațiile Flavours, companie de evenimente tailor-made. E un loc perfect în primul rând pentru că pot ajusta și adapta orice serviciu la nevoile clientului. Nu există cerere pe care să nu o poată onora – fie că vorbim de meniuri tematice (pornind de la culori, bucătării specifice etc.), de cooking showuri, de decoruri și multe altele! Chiar ei spun că pot face orice!  

În plus, Flavours in the Garden este o locație versatilă, unică în București, pentru că au spații atât pentru evenimente mari și foarte mari, cât și pentru petreceri intime, restrânse. Inclusiv zonele respective arată total diferit în funcție de set-up – de la grădina din spate, la piscină, la zona de lounge. Întreaga locație are foarte multă verdeață, cu un copac cu o poveste specială – un stejar de 265 de ani. Invitații se îndrăgostesc de el, iar cei care organizează evenimente aici îl transformă într-un element cheie – se proiectează lumini pe el și se pun elemente de decor.  

La Flavours in the Garden se poate organiza orice tip de eveniment, privat sau corporate. De la clasicele nunți, botezuri, cununii, până la petreceri de firmă, lansări de produse, sau majorate, banchete ori cine intime. Iar ofertele includ tot – mâncare (la care poți adăuga și un cooking show) și băutură (cu servicii extra de Show de Flair sau cu expert somelier), dar și locație cu tot operaționalul necesar (mese, scaune, personalul de servire etc). Dacă vrei, pot oferi inclusiv servicii adiacente precum aranjamente, DJ sau sonorizare, ori îți pot recomanda anumiți furnizori.

În mod normal, cele trei zone din locație au o capacitate după cum urmează: The Tent – 220 persoane sitting și până la 600 de persoane standing; The Bistro – 60-65 sitting și până la 90 persoane standing; The Lounge – aproximativ 50 de persoane. În această perioadă însă și ei trebuie să se conformeze regulilor despre care îți povesteam la început.

Acestea fiind zise, noi îți recomandăm să mergi în vizită să iei masa și să „inspectezi” locul cu această ocazie.

Rezervă o masă la Flavours in the Garden

Aria TNB

interiorul restaurantului aria tnb, cu o latura din geamuri mari si mese de 4 persoane, cu scaune capitonate, un loc in care poti organiza un eveniment privat

La kilometrul 0 de la Universitate, chiar în inima orașului, Aria TNB este unul dintre cele mai frumoase restaurante din oraș. Aflat chiar pe acoperișul Teatrului Național, localul oferă o priveliște fantastică asupra Capitalei și am putea spune că acesta este unul din principalele sale puncte forte! Însă panorama este dublată de designul spectaculos al spațiului, de mobilierul elegant, de plantele luxuriante care dau un farmec aparte și de atmosfera specială.

Aria TNB are la interior un salon semicircular, de 600 m², dar și o terasă mai mult decât generoasă, de 1200 m². Așa încât este, cu siguranță, locul ideal unde să organizezi un eveniment fie el privat sau coporate, un loc în care să petreci momente speciale sub cerul Bucureștiului, admirând apusul sau luminile orașului.

Conceptul cheie, așa cum spuneam, este unul dominat de eleganță. La interior s-au folosit grinzi de lemn pentru a îmbrăca tavanul și o parte a pereților, așa încât să amintească de profunzimea unei păduri, efect dublat de prezența multor plante luxuriante, exact ca într-o oază de relaxare. În plus, terasa este luminată feeric, iar apusurile de soare îți vor tăia respirația! Eleganța spațiului este dublată de cea a preparatelor și a modului în care sunt prezentate, care îi poate mulțumi chiar și pe cei mai exigenți invitați.

La Aria TNB se organizează frecvent tot felul de evenimente – de la lansări de produse, la petreceri sau festivități elegante. Și te ajută cu tot ce ai nevoie, fie că e vorba de organizare, suport tehnic, muzică și momente artistice sau de entertainment. În mod normal, pot găzdui între 100 și 600 de persoane, dar să nu uităm de regulile de distanțare din această perioadă!

Mergi odată să iei masa acolo (dacă nu ai facut-o deja) și te vei convinge de toate calitățile deosebite ale acestui local.

Rezervă o masă la Aria TNB

Linea / Closer to the Moon

mesa lunga in interior la linea closer to the moon, cu corpuri mari de iluminat deasupra, un loc in care sa organizezi un eveniment privat

Linea / Closer to the Moon este un spațiu premium pentru tot felul de evenimente. Localizat în centrul Capitalei (pe Calea Victoriei 17), este unul dintre restaurantele iconice ale Bucureștiului și unul dintre cele mai populare baruri de tip rooftop, care oferă o priveliște de nota 10! Indiferent că mergi acolo să bei un cocktail sau să te bucuri de o masă grozavă, ori pur și simplu să te bucuri de panoramă, la Linea primești tot ce e mai bun!

Spațiul în sine oferă un cadru uimitor pentru o serie întreagă de evenimente, iar zonele proiectate frumos vor deveni un loc perfect pentru oaspeții tăi. În mod normal, pot primi între 30 și 500 de oaspeți (când regulile impuse de pandemie nu vin cu restricții pe măsură). Așa încât fie că vrei să organizezi un cocktail party elegant, un workshop de afaceri, o proiecție de film sau chiar un eveniment special precum o… prezentare de modă, la Linea există câte o soluție pentru orice nevoie ai. La interior, spațiul este flexibil și îl poți închiria în întregime (400 m²) sau doar jumătate (150 m², separați de un zid de restul localului). Terasa este și ea generoasă și oferă un cadru unic (în mod normal, capacitatea este de 400 de oaspeți). Dar dacă te interesează o petrecere mai intimă, există și o terasă exclusivistă, pentru evenimente mai mici (de maxim 60 de persoane).

Ce îți oferă? Catering in-house (au o mare experiență în acest segment de petreceri și vin mereu cu preparate excelente, care depășesc așteptările), băuturi grozave, o terasă exterioară pentru fumători, multă lumină naturală și flori, sistem audio-video, dar și sfaturi și recomandări de furnizori dacă ai nevoie.

În ceea ce privește meniul, poți opta pentru una din ofertele gata pregătite – de nuntă (110 euro/persoană), botez (între 70 și 110 euro/persoană) și meniu pentru evenimente corporate (în trei variante, cu prețuri între 60 și 100 de euro de persoană, fără TVA). Prețurile variază în funcție de alegerea felurilor de mâncare și a băuturii, iar meniul poate fi adaptat și în funcție de cerințe. Ca de altfel orice detaliu care ar putea da evenimentului tău acea notă personală.

Ca și în cazul celorlalte restaurante, te îndemnăm să ieși într-o seară la Linea și să vezi „de aproape” cât e de frumos!

Rezervă o masă la Linea / Closer to the Moon

Sky Bar

sky bar dorobanti fotografiat la interior, cu pereti si mobilier alb si corpuri de iluminat futuriste, un loc in care sa organizezi un eveniment privat

SkyBar este primul roof bar din România, un concept nou de lounge care impresionează prin design-ul unic, futurist și prin atmosfera specială. Situat central, pe terasa unei clădiri amplasate pe Calea Dorobanților, localul are un aer cu totul special, modern și elegant, fiind ideal atât pentru întâlniri de afaceri, cât și pentru clipele petrecute alături de prieteni. Noaptea, la lumina lunii, SkyBar promite o atmosferă animată, care își propune să fie gazda pentru numeroase petreceri și evenimente, asigurând priveliștea unică a cerului înstelat. În plus, locația este perfectă și pentru evenimentele din timpul anotimpului rece, întrucât restaurantul are un sistem retractabil pentru pereți și acoperiș.

Fiecare eveniment are o poveste unică, așa încât să fie trăit la intensitate maximă – indiferent că vorbim despre un eveniment corporate, workshop-uri, un botez, o nuntă sau o petrecere aniversară. Iar SkyBar îți propune serviciul de organizare într-un loc care se remarcă prin ambianță, eleganță și unicitate, dar și prin concepte. Organizează evenimente de mult timp și au un portofoliu impresionant, dar și experiență vastă și un personal bine pregătit pentru orice situație.

Meniul este foarte diversificat și poate fi personalizat, iar echipa de bucătari va încânta invitații cu preparate culinare uimitoare prin formă și aspect, dar și prin gustul unic. În plus, meniul poate fi completat cu serviciul candy bar.

Iar pentru ca evenimentul tău să fie fără cusur, au o listă întreagă de colaboratori pe partea de audio-video, care îți pot oferi aparatură profesională și asistență în timpul evenimentului.

Fă-le o vizită într-o zi pentru a lua masa și află mai multe detalii.

Rezervă o masă la SkyBar

Deschis Gastrobar

interiorul restaurantului deschis gastrobar, cu aspect industrial, si spatiu mare, larg, in mijloc, cu mese pe laturi, si tavan aparent, un loc in care sa organizezi un eveniment privat

Situat pe acoperișul fostei fabrici Industria Bumbacului, DESCHIS Gastrobar este unul din locurile boeme ale Bucureștiului, care reunește mereu proiecții de film, workshop-uri educative și dezbateri creative. Toată vara, aici se adună o comunitate frumoasă de oameni creativi, care vor să se simtă pe terasa spațioasă (de 500 mp) ca într-o vacanță pe malul mării. Pentru că aceasta este atmosfera, și e una extrem de plăcută! Designul este unul minimalist, modern, muzica în surdină, atmosfera relxată și mâncarea foarte bună! Iar apusurile de soare sunt superbe!

De obicei, iarna era deschis tuturor și spațiul interior, însă anul acesta, din motive de pandemie, el va fi destinat doar evenimentelor private. Spațiul are o suprafață open space de 420 mp, ceea ce înseamnă că, în condițiile actuale, pot găzdui aproximativ 100 de persoane (respectiv 6 persoane la mese, cu spațiu de 2 metri între ele), rămânând astfel și o zonă de lounge. Fiind un spațiu mare și modular, aici se pot ține multe tipuri de evenimente – de la filmări, la aniversari, petreceri corporate, spectacole sau expoziții. Iar terasa exterioară rămâne în continuare un spațiu activ, destinat fumătorilor.

Oferta poate include doar închirierea spațiului, dar și servicii adiacente (adică meniuri de mâncare și băutură, personal de servire și suportul tehnic necesar). Oricum ar fi, cert este că oferta poate fi personalizată așa încât să corespundă tuturor cerințelor și nevoilor tale! Trebuie doar să-i contactezi!

Sensio Living

Sensio Living Cocktail & Social Bar, cu un perete albastru in spate, mese si scaune colorate in albastru, capitonate

Sensio Living este un Cocktail & Social Bar versatil și convivial din nordul Bucureștiului, pe Calea Floreasca 212, una dintre cele mai elegante zone din Capitală. Are vedere la Lacul Floreasca, cu mult soare și lumină care inundă spațiul prin ferestrele mari în timpul zilei și cea mai bună cafea care să îți energizeze întâlnirile; după-amiaza atmosfera este perfectă pentru after-work chill-out (apusurile sunt suberbe), iar seara poți merge la un pahar de vin sau un cocktail delicios, sau să participi la o seară de jazz, spre exemplu.

Poți rezerva întreaga locație pentru un eveniment privat (aniversare, majorat, evenimente de familie sau business), pentru care colaborează cu cele mai bune firme de catering și cei mai în vogă entertaineri. Sensio Living este o alternativă creativă și relaxată pentru orice party privat, meeting, workshop sau evenimente corporate, un spațiu ideal de socializare pentru grupuri mici și medii (între 25 și 50 persoane, pentru a respecta regulile de distanțare actuale).

Living-ul este un… living room în adevăratul sens al cuvântului, oferind un spațiu convivial, pentru grupuri mici care doresc să aibă căldura și siguranța unei case, dar totodată să beneficieze de servicii profesioniste și sigure pentru bar, catering și enterteinment. Așadar, o locația ideală și modulabilă atât pentru un party privat, cât și pentru o întâlnire cu prietenii sau partenerii de business, sau chiar o sesiune foto sau filmare. 


Citelte și: